Lieve Hayen • Johan Frisostraat 9 • Cadier en Keer • info@laklak.nl • 06 52 734 147

Altijd een mooie oogopslag gewild,
zonder dat je er veel omkijken naar hebt? Dat kan nu!

Lash Lifting voor natuurlijk vollere wimpers

Bij Pimper je Wimper kun je terecht voor een Lash Lifting behandeling, een van de nieuwste trends op het gebied van wimperstyling. Alle wimpers zijn geschikt om te liften, maar dit is de perfect behandeling voor rechte of naar beneden staande wimpers. Ook is deze behandeling perfect als je niet van een wimperkrultang houdt.

Hoe worden je wimpers gekruld?

Lash Lifting is een behandeling die je eigen wimpers vanaf de haarwortel krult met siliconen pads, zodat het niet schadelijk is voor je wimpers. Daardoor voelt het licht en natuurlijk aan, maar heb je toch een frisse en open oogopslag, zonder valse wimpers aan te brengen. De behandeling duurt ongeveer 45-60 minuten en tijdens de behandeling lig je in een behandelstoel.
Je kunt kiezen uit 3 verschillende soorten krul, dus voor iedereen is er een gewenste look. Het verven van de wimpers is bij de behandeling inbegrepen.

Hoe lang heb je plezier van de Lash Lifting?

Na een behandeling zijn je natuurlijke wimpers gemiddeld 6-8 weken gelift, de verf houdt gemiddeld 2 weken. De gelifte wimpers worden vervangen door nieuwe wimpers dus de gelifte wimpers zullen geleidelijk uitgroeien. Om rekening te houden met de natuurlijke groeicyclus van je wimpers kan de behandeling pas na 6 weken opnieuw uitgevoerd worden.

Zijn er do’s en don’ts?

Eigenlijk niet, het enige waar je echt rekening mee moet moet houden is dat de verzorgende olie die aan het eind van de behandeling op je wimpers aangebracht wordt 24 uur blijft zitten. Ik adviseer dus om de eerste 24 uur niet in je ogen te wrijven, geen make-up te gebruiken en zo min mogelijk water op je wimpers te laten komen.
Daarna mag je alles doen met je gelifte wimpers, make-up, zwemmen, sporten, naar de sauna, wat je wilt!