Lieve Hayen • Johan Frisostraat 9 • Cadier en Keer • info@laklak.nl

laklak sfeerstrook

Wie is LAKLAK

Lieve Hayen, LAKLAK

Mooie nagels, wimpers en verzorgde voeten

Ik ben Lieve Hayen, sinds 2011 eigenaresse van LAKLAK. Ruim 10 jaar geleden is mijn passie voor nagels ontstaan door de introductie van de toen nog volledig nieuwe afweekbare gelpolish.
In dat jaar heb ik de opleiding gevolgd tot nagelstyliste en gedurende de jaren heb ik me steeds meer gespecialiseerd in verzorgen van nagels, voeten en wimpers. In 2019 heb ik de opleiding tot pedicure afgerond en kun je ook deze behandelingen boeken bij LAKLAK.

Inmiddels is LAKLAK uitgegroeid tot een volwaardige salon en werken we met een team van 5 dames bij LAKLAK.
Bij Lieve kun je terecht voor manicure, pedicure, gellak, nailart & lash-lifting. Bij Valerie voor manicure, gellak & nailart en bij Jolanda voor pedicure en gellak. Daarnaast ondersteunen Pleun en Shanëe ons als nail-assistants.

Bij LAKLAK vinden we het fijn om onze klanten blij te maken, mooier te maken en te helpen bij problemen aan handen of voeten. Jolanda zal zich daarom vanaf de zomer van 2022 ook gaan specialiseren als medisch pedicure.

Met de gellak vinden we een natuurlijk, niet permanent resultaat belangrijk, met een gezonde eigen nagel als basis. Daarom past de term natural nail-tech beter bij ons dan nagelstylistes.

Vanaf 2020 zijn Valerie en Lieve verslingerd geraakt aan nailart en hebben we een cursus handpainted nailart gevolgd bij The Happy Toko in Utrecht. Je kunt dus bij ons naast een mooie strak gelakte single color gelpolish ook terecht voor een eigentijds naildesign.

LAKLAK is lid van ProVoet, de pedicure brancheorganisatie.
Heb je een vraag? Bel of mail me gerust.