Lieve Hayen • Johan Frisostraat 9 • Cadier en Keer • info@laklak.nl • 06 52 734 147

Behandelingen

Gelnagellak van topkwaliteit

LAKLAK werkt met gelnagellak van topkwaliteit, zoals Gelish, Colour Gloss en Entity One Color Couture. Hiermee zien je nagels er 2 tot 3 weken prachtig verzorgd uit. Alle merken hebben dezelfde kwaliteit, maar net iets andere kleuren. Zo kan ik ervoor zorgen dat er voor iedereen een kleur is die bij haar past. De producten worden aangebracht als een nagellak, maar harden uit als een gel onder de LED-lamp. Het grote voordeel is dat je nagels niet beschadigen en dat het makkelijk zelf te verwijderen is. Iedere behandeling wordt afgesloten met het verzorgen van de nagelriemen met Dadi’oil en het verzorgen van de handen met Dadi’ Lotion.

IBX onder de gelnagellak

Ook werk ik met IBX, een revolutionair tweedelig systeem dat de natuurlijke nagel herstelt en sterker maakt. Het is uitermate geschikt voor beschadigde nagels op zowel handen als voeten. IBX dringt in de nagel door middel van een warmtelamp en wordt vervolgens uitgehard onder een LED-lamp. Zo zorgt het ervoor dat er een herstellend netwerk wordt gevormd in de bovenste lagen van de nagels, met als resultaat stevigere en flexibele nagels. Vanwege de goede resultaten wordt IBX bij LAKLAK standaard onder de gelnagellak voor de handen aangebracht, daarnaast is het ook mogelijk om IBX als een kuur te laten aanbrengen.
Voor een optimaal effect raad ik een IBX kuur aan van minimaal 3 tot 4 weken.

Pedicure

In juli 2019 heeft Lieve haar pedicure diploma behaald. Je kunt bij LAKLAK dus ook terecht voor een professionele pedicure behandeling. De behandelingen zijn gericht op het verzorgen van de voeten en het verhelpen van problemen als likdoorns, eelt en kloven. Natuurlijk is het ook mogelijk om gelnagellak op de tenen te laten aanbrengen.

Ben je enthousiast?
Klik hier om een afspraak te maken.